Cocinero de Pure Cuisine preparando wok

Els nostres inicis

La idea de Pure Cuisine va començar a cuinar-se l’any 2008 quan, després de més de 10 anys d’experiència al sector de la restauració, una jove parella d’origen xinès, junt al seu soci comercial, van decidir renovar el concepte dels seus restaurants asiàtics a Madrid, Barcelona i Saragossa.

Van iniciar una recerca d’una proposta gastronòmica i de negoci diferent, que els va portar a desenvolupar un concepte de restauració ràpida, amb ingredientes frescos i receptes saludables. Una varietat d’opcions de les gastronomies tailandesa, japonesa i xinesa, delicioses i a preus assequibles. El seu lema, Asian Healthy Food.

Fruit d’aquesta recerca, l’any 2012 va néixer el primer restaurant Pure Cuisine al Centre Comercial Diagonal Mar de Barcelona.

El nom, Pure Cuisine, sorgeix amb l’objectiu de trobar una terminologia internacional que representi la cuina en estat pur.

On volem arribar

La cuina asiàtica ha triomfat arreu del món gràcies als seus aromes i sabors exòtics, i Pure Cuisine també ha volgut aportar el seu granet de sorra: la seva proposta té des dels plats més populars als menys coneguts (i que son boníssims!), per a que tothom qui entri a un dels seus restaurants trobi un plat que li encanti.

Des que va començar, Pure Cuisine compta amb 21 restaurants a Espanya i 5 a França. Dins el total, té dues franquícies a Madrid.

Com volem fer-ho

Per a Pure Cuisine, el més important és mantenir els valors pels que es va crear aquesta família:

Gastronomia healthy: Combinem la cultura mil·lenària amb mètodes de cocció i ingredients occidentals. Als nostres plats trobaràs vegetals, llegums, peixos i carns, el que fa que siguin sans i equilibrats.

Ingredients frescos i autèntics: els protagonistes del nostre sabor inigualable són els ingredients sempre frescos que componen els nostres plats. A més, compten amb diversos ingredients importats directament d’Àsia per a què les nostres receptes siguin 100% originals.

Show cooking: els nostres plats principals es preparen al moment i en viu, barrejant els ingredients seleccionats pels nostres clients amb la màgia del wok tradicional asiàtic.

Fast casual: implica rapidesa en la preparació, per això tots els nostres plats es poden preparar en menys de 3 minuts. Gràcies a això, els preus de Pure Cuisine són accessibles per a tots els públics.

Pure Cuisine
a través dels anys

2012

Obertura del primer restaurant a Barcelona: Diagonal Mar

2014

Inaugurem el segón restaurant i el primer quiosc a Barcelona

2015

Pure Cuisine esdevé franquícia

2016

Ens muden a la seu central actual a Barcelona

2017

Creixem a Madrid amb cinc obertures

2019

Comencem a explorar territoris internacionals

2020

Arribem a Valencia i Bilbao, i obrim cuines per a delivery a Madrid i Barcelona

2021

Pure Cuisine arriba a Francia. Les ganes de créixer no paren!