Cocinero de Pure Cuisine preparando wok

Els nostres inicis

La idea de Pure Cuisine va començar a cuinar-se quan una jove parella d'origen xinès va decidir provar sort a Espanya i es va incorporar a un restaurant de Barcelona on va treballar durant diversos anys. Aquest va ser l'inici de la seva aventura en el món de la restauració.

Un cop après tot el necessari, l'any 2008 van decidir fundar el seu primer restaurant de cuina mediterrània a Barcelona. Durant els següents anys, van apostar per obrir restaurants de menjar asiàtic repartits entre Madrid i Barcelona.

L'èxit d'aquests restaurants asiàtics els va portar a buscar un concepte innovador, en un intent d'oferir una proposta gastronòmica i de negoci diferent. Van decidir que la seva aposta seria barrejar tres grans gastronomies asiàtiques (xinesa, tailandesa i japonesa) amb dos pilars bàsics: menjar sa i fast casual, deliciós al paladar i a preus accessibles per a tot tipus de públic.

És així com neix, l'any 2012, el primer restaurant de la marca Pure Cuisine al Centre Comercial Diagonal Mar de Barcelona.

El nom, Pure Cuisine, sorgeix en la recerca d'una terminologia internacional que representi la cuina pura.

On volem arribar

La cuina asiàtica ha triomfat a tot el món gràcies a les seves aromes i sabors exòtics, i Pure Cuisine també vol aportar el seu granet de sorra: la seva proposta té des dels plats més populars als menys coneguts (i que estan boníssims!), per a que tothom qui entra a un dels seus restaurants trobi un plat que li encanti. Des que va començar, Pure Cuisine té 18 restaurants a Espanya i 4 a França, tant propis com franquícies.

Com volem fer-ho

Per a Pure Cuisine, el més important és mantenir els valors pels quals es va crear aquesta família:

Gastronomia healthy: Combinem la cultura mil·lenària de la cuina xinesa amb mètodes de cocció i ingredients occidentals. En els nostres plats trobaràs vegetals, llegums, peixos i carns fresques, el que fa que siguin sans i equilibrats.

Ingredients frescos: els protagonistes del nostre gust inigualable són els ingredients sempre frescos que componen els nostres plats.

Show cooking: la majoria dels nostres plats es preparen en directe, barrejant els ingredients seleccionats pels nostres clients amb la màgia del wok tradicional asiàtic.

Fast casual: implica rapidesa en la preparació, per això els nostres plats es poden preparar en menys de 6 minuts. Gràcies a això, els preus de Pure Cuisine són accessibles per a tots els públics.

Pure Cuisine
a través dels anys

2012

Obertura del primer restaurant a Barcelona: Diagonal Mar

2014

Inaugurem el segón restaurant i el primer quiosc a Barcelona

2015

Pure Cuisine esdevé franquícia

2016

Ens muden a la seu central actual a Barcelona

2017

Creixem a Madrid amb cinc obertures

2019

Comencem a explorar territoris internacionals

2020

Arribem a Valencia i Bilbao, i obrim cuines per a delivery a Madrid i Barcelona

2021

Pure Cuisine arriba a Francia. Les ganes de créixer no paren!