Platos Pure Cuisine: baos mixtos, ensalada wakame, curry de pollo, tallarines de arroz, gyozas, brochetas yakitori

Pure Blog

Novetats, apertures, receptes i molt més de la família Pure Cuisine!

Fa segles que existeixen, però al nostre país s'han fet famosíssimes en els darrers anys. Parlem de les gyozas, unes petites crestes molt típiques de diferents països d'Àsia que, d'un temps ençà, han conquerit els paladars...

Llegir més

Ja és aquí el bon temps i amb ell ens envaeixen les ganes de fer un pícnic. Sabem que els clàssics (truita, amanida russa, empanada…) estan molt bé, però per què no tastar amb alguna cosa diferent? Avui et deixem unes idees de cuina...

Llegir més
Primavera en Japón

Ja és aquí la primavera i amb ella arriba una de les estacions que més afavoreix els paisatges de països com el Japó. Mentre que a Espanya l'època primaveral es pren simplement com un moment en què gaudir del bon temps, per als...

Llegir més

Any Nou Xinès 2023: els costums d'aquesta tradició mil·lenària.Només uns dies després de Nadal a Espanya, la comunitat xinesa celebra la seva festa més coneguda, el seu ja popular Any Nou. Aquesta és una festa plena de costums,...

Llegir més

Coneixes el nian gao?

7 min
Sobre mesa de madera, servido en platos de colores un nian gao con langostinos, Gyozas, Udon y Samosas. En platos más chicos, cebolla, zanahoria, salsa picante y nian gao crudo. Al costado inferior una cerveza.

El menjar xinès té una gran quantitat d'ingredients curiosos, com el nian gao. En aquest article descobrireu tots els seus secrets.El menjar xinès és ric i divers, a causa del seu ampli territori, i les receptes canvien d'una...

Llegir més

Celebrem el Tanabata!

5 min

Vine a gaudir del Festival de les Estrelles a Pure Cuisine del 7 al 17 de Juliol.Cada any, el Japó es vesteix de colors, grues i fanals per celebrar el retrobament de dues estrelles que durant tot l'any travessen el cel per tornar a...

Llegir més